Juurespata

Kasvikset kuoritaan ja lohkotaan.

Lisätään mausteeksi muutama maustepippuri ja vähän paprikajauhetta.

Keitetään lihaliemessä hiljalleen, kunnes juurekset ovat kypsiä.

Kuutioi sulatejuusto sekaan.

Kuumenna ja lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Annikki57
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 266g77kcal2.7g12.3g0.8g4.8g
Porkkana 400g131kcal2.5g22.2g0.8g10.2g
Juuriselleri 67g21kcal0.8g3.1g0.1g2.1g
Peruna, vanha, kuorittu 533g406kcal10g82.6g1.1g5.3g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Lihaliemi Rainbowin lihaliemikuutiosta533g27kcal1.1g2.1g2.1g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas133g373kcal25.3g0g29.3g0g
Persilja 27g7.3kcal0.4g0.3g0.1g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4048g2121kcal87.2g251.6g68.8g51.2g
Valittu annoskoko2024g1061kcal43.6g125.8g34.4g25.6g
Annoskoko puolitettuna1012g530kcal21.8g62.9g17.2g12.8g
Arvot/100g100g52kcal2.2g6.2g1.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146390