Linssi-papukeitto

Kuumenna öljy padassa ja kuullota pilkottu sipuli siinä.

Lisää tomaattimurska sekä liotetut linssit, currytahna ja valkosipulimurska.

Lisää pavut ja tarpeen mukaan vettä.

Anna keiton porista rauhallisesti ja keitä välillä sekoittaen, kunnes tuntuu olevan kypsää (n. 30-45 minuuttia tai enemmän).

Mausta esimerkiksi suolalla, mustapippurilla, basilikalla.

Voit ripotella keittoannoksen päälle raejuustoa halutessasi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 22g6.6kcal0.3g1g0g0.4g
Papu valkoinen, keitetty 29g31kcal2.5g4.1g0.1g2g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 15g46kcal3.6g6.7g0.3g1.3g
Tomaattimurska 58g17kcal0.3g3.1g0.1g1.1g
Valkosipuli 2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)2.9g4.2kcal0.1g0.3g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g236kcal14g31.2g3.8g9.6g
Valittu annoskoko203g118kcal7g15.6g1.9g4.8g
Annoskoko puolitettuna102g59kcal3.5g7.8g1g2.4g
Arvot/100g100g58kcal3.4g7.7g0.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139829