Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 100g24kcal1.8g2.2g0.3g2.3g
Parsakaali, keitetty, suolaa 63g22kcal2.9g1.2g0.2g1.5g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g31g38kcal1.1g1.1g3.1g0g
Voi 1.2g9kcal0g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio6.2g18kcal1.6g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g233kcal15.2g11.6g11.8g7.8g
Valittu annoskoko203g117kcal7.6g5.8g5.9g3.9g
Annoskoko puolitettuna102g58kcal3.8g2.9g3g2g
Arvot/100g100g58kcal3.7g2.9g2.9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053