Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g66g158kcal5.8g30.8g1.2g7.9g
Ketsuppi 18g16kcal0.2g3.4g0.1g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)48g87kcal11.1g0g3.9g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g22g85kcal5.2g0.2g7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.4g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.8g3kcal0.1g0.6g0g0g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g759kcal57.6g70.4g25.4g16.4g
Valittu annoskoko203g380kcal28.8g35.2g12.7g8.2g
Annoskoko puolitettuna102g190kcal14.4g17.6g6.4g4.1g
Arvot/100g100g187kcal14.2g17.3g6.3g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267424