Mussakka

Paista jauheliha ja sipuli.

Leikkaa munakoiso ja peruna viipaleiksi.

Silppua 5kpl lasagneleyjä väleihin.

Nesteet, muna ja pure sekaisin ja mausteita.

Kasataan kuin lazagne.

Uuniin +200´c ja paistetaan kypsäksi.

Voit lisätä halutessasi juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Sartza75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 31g6.9kcal0.2g1g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g39g24kcal0.6g5.1g0g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha55g91kcal10.4g0g5.5g0g
Tomaatti Puree (Heinz), annos 100g3.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Maito, Kevyt11g5kcal0.4g0.5g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 33g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras9g32kcal1.2g6.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g358kcal28.8g27.6g14g3.4g
Valittu annoskoko203g179kcal14.4g13.8g7g1.7g
Annoskoko puolitettuna101g90kcal7.2g6.9g3.5g0.9g
Arvot/100g100g88kcal7.1g6.8g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=336661