Juusto-kinkkusarvet

Sekoita kulhossa vesi, rahka, rypsiöljy, suola ja leivinjuhe sämpyläjauhoihin sekoitettuna.

Lisää lopuksi juustoraaste.

Jos taikina on liian paksua, voi tässä vaiheessa lisätä siihen hieman vettä.

Vaivaa taikina valmiiksi ja jaa se kolmeen osaan.

Kaulitse osat pyöreiksi, noin 1 cm paksuiksi levyiksi ja jaa levyt esim.

torttuhyrrällä kahdeksaan samankokoiseen kolmioon.

Laita kolmioiden leveämpään päähän pala juustoa ja kinkkua ja vaikka jotain kasvista esim.

paprikaa.

Leikkasin palasiksi 20 g Linessa-juustosiivua (15 %) ja kaksi kinkkusiivua sekä pari suikaletta paprikaa.

Kääri kolmiot leveämmästä päästä alkaen sarviksi.

Voitele sarvet munalla ja paista +225 asteessa kullanruskeiksi :)

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Leilanna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi22g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton mieto maitorahka (Pirkka), annos 250g22g15kcal2.6g0.9g0.1g0g
Rypsiöljy 15g130kcal0g0g14.7g0g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g117g393kcal16.2g75.2g2.7g7g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 2.2g3.9kcal0.1g0.8g0g0g
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g12g41kcal3g0.3g3.2g0g
Sulatejuustoviipale 12% (Linessa ,lidl), annos 20g5.9g12kcal1.2g0.4g0.7g0g
Saunapalvikinkku, normaali (Pirkka), annos 100g5.9g5.2kcal0.9g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g1201kcal48g155.4g43.2g14g
Valittu annoskoko203g601kcal24g77.7g21.6g7g
Annoskoko puolitettuna102g300kcal12g38.9g10.8g3.5g
Arvot/100g100g296kcal11.8g38.2g10.6g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=345149