Saksanpähkinäkakkupohja

Pähkinät hienoksi tehosekoittimella, muuta ainekset sekaan ja massaksi.

Työstä ja laita jääkaappiin

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 29 grammaa

Anttut
AineksetMääräEnergiaPHRK
Taateli Medjool, kivetön, annos 24g53g147kcal1g39.9g0.1g3.6g
Saksanpähkinä 118g804kcal17.4g3.9g77.1g18.8g
Kookoshiutale 21g137kcal1.7g1.3g13.4g3.4g
Hunaja 8.9g29kcal0g7.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.2g4.3kcal0g0.9g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g2244kcal40.2g106.4g181.2g51.6g
Valittu annoskoko203g1122kcal20.1g53.2g90.6g25.8g
Annoskoko puolitettuna102g561kcal10.1g26.6g45.3g12.9g
Arvot/100g100g553kcal9.9g26.2g44.6g12.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=364742