Oopperavoileivät Outin tapaan

Turvota korppujauho ja vesi kulhossa.

Ruskista pilkotut sipulit.

Lisää jauheliha.

Mausta valkosipulilla, suolalla ja valkopippurilla.

Sekoita hyvin.

Levitä taikina 9:lle paahtoleipäviipaleelle.

Kuumenna paistinpannu ja lisää oljy.

Paista leivät molemmin puolin kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho (Pirkka)19g70kcal2.7g13.6g0.4g1g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 78g107kcal14.6g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.7g79kcal0g0g8.7g0g
Iso vehnäpaahto (Vaasan), annos 25g44g118kcal4.1g20.1g2g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g760kcal43.4g69.6g33g6g
Valittu annoskoko203g380kcal21.7g34.8g16.5g3g
Annoskoko puolitettuna102g190kcal10.9g17.4g8.3g1.5g
Arvot/100g100g187kcal10.7g17.2g8.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=367657