Homejuustopulla

Taikina:

2,5 dl maitoa tai vettä
25 g hiivaa
0,5 tl suolaa
30 g voita
6-8 dl sämpyläjauhoja

Täyte:

150 g sinihomejuustoa
200 g kevyttuorejuustoa

Liota hiiva kädenlämpöiseen nesteeseen tai sekoita kuivahiiva jauhoihin.

Lisää suola, osa jauhoista ja sulatettu voi (ja vähintään 42-asteinen neste, jos käytät kuivahiivaa).

Alusta taikinaan loput jauhot.

Kohota taikinaa 30–40 minuuttia.

Tee kohoamisen aikana täyte eli sekoita sinihomejuusto tuorejuuston joukkoon.

Kauli puolet taikinasta levyksi.

Levitä puolet homejuustoseoksesta päälle.

Kääri levy rullalle ja paloittele 18 osaan.

Pane kiekot leikkauspinta ylöspäin muffinipellille tai paperivuokiin.

Leivo lopputaikina samoin.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15–20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen49g16kcal1.6g2.4g0g0g
Hiiva, 50g4.9g3kcal0.6g0.1g0g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Voi 5.8g42kcal0.1g0g4.7g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 75g235kcal7.9g44.4g1.6g4.1g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g29g99kcal5.8g0g8.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 39g67kcal3g0.9g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g925kcal38g95.6g41.2g8.2g
Valittu annoskoko203g463kcal19g47.8g20.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna102g231kcal9.5g23.9g10.3g2.1g
Arvot/100g100g228kcal9.4g23.5g10.1g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372399