Rahkamunakasrulla

Sekoita munat (5 kpl) ja rahka laita suolaa jos haluat.

Paista pellillä 175 asteessa kunnes jähmettyy.

Tee sillä aikaa täyte.

Tuo öljy tuossa siksi, kun käytin sienet ja sipulin pannulla.

Sekoita ainekset keskenään ja levitä paistuneelle munakaspohjalle.

Rullaa leivnpaperin avulla kääröksi ja käytä vielä uunissa sen verran että juusto sulaa, noin 8 min. Munia voi laittaa myös 6, koosta riippuen, vähän on 5 munaa nafti normikotitalousuunin pellille, mutta riittää kyllä kun jaksaa vaan levitellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Sutianne
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 44g63kcal5.5g0.1g4.5g0g
Maitorahka, Valio, 0,344g29kcal4.8g1.8g0.1g0g
Tomaatti 39g8.8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Mozzarella juustoraaste, valio8.8g25kcal2.3g0g1.8g0g
Kalkkunaleikkele ohuen ohut (Pouttu), annos 100g8.8g8.8kcal1.8g0.2g0.1g0g
Sieni tatti, hapero 50g14kcal0.9g1.5g0.3g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sipuli 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g310kcal31.2g10.6g14.8g3.2g
Valittu annoskoko203g155kcal15.6g5.3g7.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna102g78kcal7.8g2.7g3.7g0.8g
Arvot/100g100g76kcal7.7g2.6g3.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424284