Bolognese-kastike

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputut sipulit (2) ja raastetut porkkanat (2 isoa).

Lisää tomaattimurska, pyree , murskatut valkosipulin kynnet ja vesi.

Mausta mieleiseksesi esim.

mustapippurilla, suolalla ja basilikalla.

Hauduta ainakin puoli tuntia miedolla lämmöllä.

Lisää lopuksi punaviini ja tarkista mausteet.

Tarjoa spagetin ja parmesaaniraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%50g85kcal10g0g5g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g25g7kcal0.1g1.5g0g0.6g
Tomaattimurska 50g15kcal0.3g2.6g0.1g0.9g
Tomaattipyre (Heinz), annos 10g5g2.8kcal0.2g0.5g0g0g
Rypsiöljy 1g8.8kcal0g0g1g0g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Punaviini13g8.7kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g266kcal21.8g11.4g12.2g3.8g
Valittu annoskoko203g133kcal10.9g5.7g6.1g1.9g
Annoskoko puolitettuna102g67kcal5.5g2.9g3.1g1g
Arvot/100g100g65kcal5.4g2.8g3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147608