Karppi, täytetty paprika

Leikkaa paprikoista hattu pois.

Kuullota sipuli (ja valkosipuli) oliiviöljyssä ja lisää jauheliha, ruskista ja mausta esim.

pippuri, paprikaj.

yms.
Lisää tuorejuusto.

Täytä paprikat seoksella ja lisää juustoraaste päälle.

Kypsennä 2oo asteessa n. 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika-chili tuorejuusto viola9g15kcal0.8g0.4g1.2g0g
Juustoraaste emmental punaleima19g73kcal5.4g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Oliiviöljy 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Paprika punainen 64g19kcal0.6g2.9g0.3g1.2g
Jauheliha, sika-nauta 75g166kcal13.1g0g12.8g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g23g36kcal1.8g0.9g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana406g670kcal43.6g9.4g50.8g2.8g
Valittu annoskoko203g335kcal21.8g4.7g25.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna102g168kcal10.9g2.4g12.7g0.7g
Arvot/100g100g165kcal10.7g2.3g12.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=208535