Makaronijauhelihavuoka

Keitä pasta kypsäksi.

Paista jauheliha kypsäksi sipulin kanssa.

Sekoita pasta, jauheliha-sipuliseos, tomaattimurska ja keiju ruoka.

Paista uunissa n. 50 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 271 grammaa

Katijaas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g75g26kcal0.8g4.9g0.4g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 56g180kcal15.1g0g13.5g0g
Torino tumma nalle pasta (Raisio), annos 35g30g105kcal5.4g17.7g1.2g1.8g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Keiju ruoka kasvirasvasekoite 15 % (Keiju), annos 200g30g48kcal0.2g1.8g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g726kcal43.4g50g39.2g4g
Valittu annoskoko203g363kcal21.7g25g19.6g2g
Annoskoko puolitettuna102g181kcal10.9g12.5g9.8g1g
Arvot/100g100g179kcal10.7g12.3g9.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232720