Melkein karpparin boileriparsapaistos

Kypsennä boirleri rypsiöljyssä.

Laita parsa paloiteltuna isoon uunivuokaan ja levitä kypsät kanapalat päälle.

Sulata pienmmäksi paloiksi pilkottu Koskenlaskija kerman kanssa pannulla, lisää halutessa ripaus suolaa, pippuria ja valkosipulia.

Kaada seos parsan ja broilerin päälle ja sekoita hieman.

Lisää juustoraaste.

Paista 200astessaa n.30min ja anna vielä hautua jälkilämmössä toinen 30min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Tittas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Hunajamarinoitu broilerin fileesuikale, Atria88g126kcal14g2.2g6.5g0g
Parsakaali brokkoli 55g19kcal2.5g1.1g0.2g1.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g27g77kcal5.2g0g6g0g
Ruokakerma 5% Hyla (Valio), annos 200g22g14kcal0.3g0.9g1.1g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%11g25kcal3.2g0.3g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g542kcal50.4g9g32.4g2.8g
Valittu annoskoko203g271kcal25.2g4.5g16.2g1.4g
Annoskoko puolitettuna102g136kcal12.6g2.3g8.1g0.7g
Arvot/100g100g133kcal12.4g2.2g8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=160311