Kasvissosekeitto creme cuisinella

Kuori ja pilko vihannekset.

Keitä pehmeiksi.

Kaada neste pois ja soseuta.

Lisää vettä kunnes löystyy mieleiseksi.

Lisää creme cuisine ja mausta.

Kiehauta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 651 grammaa

Jenmarie12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g22g13kcal0.3g2.8g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Cuisine Valksip ja yrtit4.7g6.1kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g50kcal1g8.2g1.2g1.4g
Valittu annoskoko204g25kcal0.5g4.1g0.6g0.7g
Annoskoko puolitettuna102g13kcal0.3g2.1g0.3g0.4g
Arvot/100g100g12kcal0.2g2g0.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273720