Tonnikalacannelonit

-Kuori ja hienonna sipuli.

-Valuta tonnikalan öljy pannulle.

Lisää sipulit ja anna kuulottua hetki.

-Lisää pannulle tonnikala ja tomaattimurska, mausteet (kuivattua tilliä 1/2 tl, sitruunapippuria 1/2 tl, sokeria 1/2 tl ja 2 valkosipulinkynttä).

-Anna kastikkeen hiukan jäähtyä.

-Täytä cannelonit pikkulusikalla (aseta putkilo vuoan pohjaa vasten ja täytä se täyteen).

-Kaada pinnalle ruokakerma ja juustoraaste.

-Kypsennä uunin alatasolla n 25-30 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Canneloni, Myllyn paras ( 11g)23g79kcal2.9g15.7g0.3g0.7g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)45g74kcal11.3g0.4g3g0g
Sipuli (kuorittu)4.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Yrttitomaattimurska (Pirkka), annos 100g68g27kcal1.1g5.5g0.1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 6-11 % 11g17kcal0.9g0.5g1.2g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%45g54kcal1.3g2g4.5g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper7.9g23kcal2g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g549kcal39.2g48.6g21.6g1.6g
Valittu annoskoko204g275kcal19.6g24.3g10.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna102g137kcal9.8g12.2g5.4g0.4g
Arvot/100g100g135kcal9.6g11.9g5.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281961