Krakovanmakkarakeitto

Perunoita 5 kpl
krakovanmakkaraa 2 kpl
keitinvettä 0,7l
lihaliemikuutio
keittojuureksia 200g
pernat kuoritaan ja kiehumaan
Krakovanmakkarat pienennetään ja paistetaan.

suolaa ja pippuria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 362 grammaa

Pikkutimppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 48g26kcal0.8g6.3g0.1g0.4g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7.1kcal0.2g0.2g0.6g0g
Krakovanmakkara, Dulano 375g27g54kcal3.9g0.3g3.9g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste28g7kcal0.3g1.3g0.1g0.8g
Vesi98g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g188kcal10.4g16.2g9.4g2.4g
Valittu annoskoko204g94kcal5.2g8.1g4.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna102g47kcal2.6g4.1g2.4g0.6g
Arvot/100g100g46kcal2.6g4g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324257