Pannukakku

Vatkaa munien rakenne rikki ja lisää maito ja suola.

Lisää jauhot koko ajan sekoittaen.

Anna taikinan turvota hetki ja kaada se voidellulle uunipellille.

Paista 225 asteessa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 105g48kcal3.1g5g1.6g0g
Kananmuna 50g(kpl)63g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 34g117kcal3.5g23.8g0.4g1.2g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Margariini 80% keskiarvo2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g516kcal27g58g18.6g2.4g
Valittu annoskoko204g258kcal13.5g29g9.3g1.2g
Annoskoko puolitettuna102g129kcal6.8g14.5g4.7g0.6g
Arvot/100g100g127kcal6.6g14.2g4.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=124326