Kasvispannu

Kuori, viipaloi, suikaloi kaikki vihannekset.

Laita kylmään veteen vuorokaudeksi jääkaappiin imemään nestettä itseensä.

Kuullota ensin purjoa ja kumoa kaikki muut vihannekset seuraksi paitsi parsakaalin nuput ja kiinankaali.

Mausta cayenne pippurilla, mustapippurirouheella
Hiukan ketjap manista ja muutama desi vettä.

Lisää kiinankaali ja parsakaalin kukinnot ja
hauduttele kypsäksi kannen alla ja tarjoa pihvin kanssa!
Nam !!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 3.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Parsakaali brokkoli 48g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka35g3.9kcal0.4g0.4g0.1g0.4g
Kiinankaali 35g6.9kcal0.5g0.8g0.1g0.3g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g3.7g6.7kcal0.1g1.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 38g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g96kcal7.2g12.8g0.8g6.4g
Valittu annoskoko204g48kcal3.6g6.4g0.4g3.2g
Annoskoko puolitettuna102g24kcal1.8g3.2g0.2g1.6g
Arvot/100g100g24kcal1.8g3.1g0.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=388703