Tonnikalavuoka

1. Keitä makaronit, raasta juustot (eri astioihin), valuta öljy tonnikalasta
2. Kuullota sipuli, lisää jauhot
3. Lisää varovasti maito, kiehauta
4. Lisää tonnikalat, chili, sinappi, parmesanraaste
5. Voideltuun vuokaan pohjalle puolet makaronista , seuraavaksi kastike, päälle loput makaronit ja toinen juustoraaste (+korppujauhoa)
6. 40min 175-asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni Kypsennetty, annos 100g73g255kcal9.5g50.3g1.8g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen52g17kcal1.7g2.6g0g0g
Tonnikala öljyssä 19g37kcal5.2g0g1.7g0g
Tonnikala tomaattikastikkeessa. Rainbow[annos185g]19g23kcal2.3g0.4g1.3g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g10g40kcal3.4g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g3.1g23kcal0g0g2.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.1g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Polar-juusto 15%10g27kcal3.2g0g1.6g0g
Paholaisen hillo (Puljonki), annos 30g4.7g6.4kcal0g1.5g0g0g
Sinappi 3.3g4.4kcal0.1g0.5g0.2g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g890kcal51.6g115.4g24.2g0.6g
Valittu annoskoko204g445kcal25.8g57.7g12.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna102g223kcal12.9g28.9g6.1g0.2g
Arvot/100g100g218kcal12.7g28.3g5.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390547