Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g93g111kcal13.9g6.5g2.8g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g45g30kcal6.8g0g0.3g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g50g80kcal1.1g1.9g7.5g0g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Oivariini, 60 (100g)3.7g21kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana407g490kcal44g18g25.6g0.4g
Valittu annoskoko204g245kcal22g9g12.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna102g123kcal11g4.5g6.4g0.1g
Arvot/100g100g120kcal10.8g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179