Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen20g7.9kcal0.4g1.8g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g175g44kcal3.5g7g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g215kcal8.4g18.8g12.2g0.2g
Valittu annoskoko204g107kcal4.2g9.4g6.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna102g54kcal2.1g4.7g3.1g0.1g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.6g3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524