Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi88g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Broilerisuikaleet39g48kcal8.4g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Makaroni, pasta 26g86kcal2.7g17.4g0.3g0.9g
Paprika keltainen 8.8g2.6kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g18g21kcal0.6g0.8g1.7g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Curryjauhe (-), annos 5g0.4g1.4kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g379kcal24.6g40.4g12.2g3.2g
Valittu annoskoko204g190kcal12.3g20.2g6.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna102g95kcal6.2g10.1g3.1g0.8g
Arvot/100g100g93kcal6g9.9g3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358