Jugurttinen kanapasta

Keitä ruispasta vedessä.

Paista kanasuikaleet pannulla tilkassa öljyä.

Pilko aurinkokuivatut tomaatit ja lisää pannulle.

Lisää jugurtti, anna kiehua hetki.

Mausta garam masalalla ja currylla maun mukaan.

Lisää oliivit ja heitä valmis pastakastike pastan sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Ujoolio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanasuikaleet kariniemi99g110kcal22.7g0g2g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahl), annos 50g16g20kcal0.5g0.6g1.6g0g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 6.6g13kcal0.1g0.1g1.3g0.3g
Aurinkokuivattu tomaatti22g40kcal0.6g2.6g3.1g0g
Ruokakerma Valio 5%3.3g2kcal0g0.1g0.2g0g
Garam Masala Spice Mix, Santa Maria, 44g2.2g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0g
Pasta, Torino ruispasta plus55g175kcal6.6g34.5g1.3g6.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g732kcal61.4g78.4g19.2g13.8g
Valittu annoskoko204g366kcal30.7g39.2g9.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna102g183kcal15.4g19.6g4.8g3.5g
Arvot/100g100g180kcal15.1g19.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86208