Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali63g13kcal0.7g2.1g0.1g1.3g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g2.1g6.6kcal0.2g0.3g0.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.9g6.8kcal0g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Puuroriisi6.2g22kcal0.4g4.7g0.1g0.1g
Vesi84g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%38g48kcal7.8g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g199kcal18.4g15.2g6.8g3.2g
Valittu annoskoko204g99kcal9.2g7.6g3.4g1.6g
Annoskoko puolitettuna102g50kcal4.6g3.8g1.7g0.8g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.7g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432