Jauhis-kaalimössö

Paista jauheliha ja sipulit, lisää kaalisilppu ja pari desiä vettä.

Hauduta kypsäksi (n. 1h), mausta.

Mausteet: meirami, basilika, valko- ja mustapippuri + suola.

Vettä en merkannut reseptiin, koska se haihtuu kokonaan haudutuksen aikana.

Lisäksi mössö olis kaivannut siirappia, mutta korvasin sen makeutusjauheella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g60g438kcal0.6g0.6g48g0g
Valkokaali keräkaali 1000g278kcal11.9g40.6g2g21g
Jauheliha, sika-nauta 800g1772kcal140g0g136g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g60g57kcal0.7g10.9g0g0g
Makeutusaine cologran 100g 1 rkl (1g)1.2g4.6kcal0g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4062g5158kcal309.2g117g372.4g45.8g
Valittu annoskoko2031g2579kcal154.6g58.5g186.2g22.9g
Annoskoko puolitettuna1016g1290kcal77.3g29.3g93.1g11.5g
Arvot/100g100g127kcal7.6g2.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=314326