Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 320g554kcal24.3g7.4g48g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 320g1056kcal6.4g9.6g111.9g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki400g224kcal34g20g0.8g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi320g1439kcal20.8g191.8g67.1g9.9g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton128g921kcal0g0g102.3g0g
Mangosose, Piltti400g240kcal1.6g60g1.6g4g
Sokeri 136g552kcal0g135.8g0g0g
Liivatelehti, gelatiini10g34kcal8.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4064g10036kcal190.6g849.2g663.4g27.8g
Valittu annoskoko2032g5018kcal95.3g424.6g331.7g13.9g
Annoskoko puolitettuna1016g2509kcal47.7g212.3g165.9g7g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178199