Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 334g230kcal16.9g31.2g1.3g10.3g
Kasvisliemikuutio 20g61kcal1.9g2.7g4.7g0.3g
Vesi, vesijohtovesi 1334g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g267g203kcal42.7g3.7g1.9g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4064g1049kcal125.8g85.2g16.2g28g
Valittu annoskoko2032g525kcal62.9g42.6g8.1g14g
Annoskoko puolitettuna1016g262kcal31.5g21.3g4.1g7g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234