Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g803g193kcal14.5g24.1g4g15.3g
Sipuli (kuorittu)402g108kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 803g2651kcal16.1g24.1g281.1g0g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4g11kcal0.4g1.5g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4064g5928kcal72.4g138g572g46.4g
Valittu annoskoko2032g2964kcal36.2g69g286g23.2g
Annoskoko puolitettuna1016g1482kcal18.1g34.5g143g11.6g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=381750