Tonnikalapasta

Paista kasviksia kuumalla pannulla öljyssä sen verran, että ne sulavat.

Lisää joukkoon tonnikala.

Kaada joukkoon ruokakerma ja paloiteltu Koskenlaskija.

Voit maustaa vielä esim.

pippurisekoituksella ja yrteillä.

Kuumenna niin kauan, kunnes juusto on sulanut.

Keitä makaronit pakkauksen ohjeen mukaan ja yhdistä tonnikalaseokseen.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Fiona08
AineksetMääräEnergiaPHRK
Megamix kasvissekoitus (pakaste), Kesäpöytä 1/2 pss563g158kcal7.3g27.6g1.7g16.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%450g495kcal12.2g12.2g45g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto150g420kcal28.5g0g33g0g
Ruisraketti makaroni (päivitetty) (Myllyn Paras)375g1257kcal45.4g246.6g8.6g26.3g
Tonnikala vedessä 450g470kcal101.1g0g6.8g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 45g398kcal0g0g45g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4068g6398kcal389g572.8g280.2g86.4g
Valittu annoskoko2034g3199kcal194.5g286.4g140.1g43.2g
Annoskoko puolitettuna1017g1600kcal97.3g143.2g70.1g21.6g
Arvot/100g100g157kcal9.6g14.1g6.9g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81047