Täytetyt kesäkurpitsat

Paista jauheliha.

Lisää tomaattimurska, yksi lihaliemikuutio, tuorejuustoa ja pilkottu kesäkurpitsa.

Keitä hetken.

Halkaise kesäkurpitsat ja täytä kastikkeella.

Ripottele päälle juustoraastetta.

Paista 200 asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 204 grammaa

Elviira10
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 85g25kcal0.8g3.8g0.3g1.6g
Jauheliha, sika-nauta 40g89kcal7g0g6.8g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)19g6.5kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Kesäkurpitsa30g5.1kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour10g30kcal0.3g0.4g3g0.1g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa20g60kcal4.6g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g431kcal26g12.6g30g4.4g
Valittu annoskoko204g216kcal13g6.3g15g2.2g
Annoskoko puolitettuna102g108kcal6.5g3.2g7.5g1.1g
Arvot/100g100g106kcal6.4g3.1g7.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=352148