Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl72g252kcal10.1g0.4g23g0g
Sipuli (kuorittu)40g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g28g22kcal1.6g3.1g0.1g0g
Piparjuuri, annos 10g4g1.5kcal0.2g0.4g0g0.3g
Vesi40g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 20g78kcal0.4g0.4g8.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g728kcal25.6g12.4g63.2g2g
Valittu annoskoko204g364kcal12.8g6.2g31.6g1g
Annoskoko puolitettuna102g182kcal6.4g3.1g15.8g0.5g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940