Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g100g228kcal19g0g17g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g14g38kcal1.1g6.9g0.7g1.4g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g50g33kcal1.6g2.4g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 15g21kcal1.9g0g1.5g0g
Korppujauho (X-tra)25g95kcal3.2g19g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g829kcal53.6g56.6g42.8g2.8g
Valittu annoskoko204g415kcal26.8g28.3g21.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna102g207kcal13.4g14.2g10.7g0.7g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=129519