Suklaafudge

Sekoita kaakaojauhe, sokeri, siirappi ja kerma; keitä n. 35 min kokoajan sekoittaen.

Voit tarkistaa toffeen rakenteen tiputtamalla tipan kylmään veteen; jos se jähmettyy se on valmista.

Lisää voi ja vaniljasokeri, vatkaa kuohkeaksi.

Aseta seos jäähtymään uunipellille, vuokaan tms, voidellun leivinpaperin päälle.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 17 grammaa

O0na
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaojauhe, sokeroimaton 15g54kcal2.7g1.6g3.2g4.4g
Sokeri 114g462kcal0g113.6g0g0g
Siirappi 10g29kcal0g7.2g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 49g161kcal1g1.5g17g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 14g97kcal0.1g0.1g10.9g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g15kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana408g1634kcal7.6g255.2g62.2g8.8g
Valittu annoskoko204g817kcal3.8g127.6g31.1g4.4g
Annoskoko puolitettuna102g409kcal1.9g63.8g15.6g2.2g
Arvot/100g100g401kcal1.9g62.6g15.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158297