Mandariinibroileria ja uunikasvikset

Jos koipireidet ovat valmiiksi marinoituja, huuhtele marinadi pois kylmän veden alla.

Aseta koivet vuokaan ja leikkaa niihin 3 viiltoa/koipireisi.

Purista päälle puolikkaan mandariinin mehu.

Ripauta pintaan tuista barbeque mausteseosta tai chiliä tms. Laita uuniin 225 asteeseen.

Kuori perunat ja porkkanat.

Pilko pieniksi (porkkana pienemmäksi kun kypsyy hitaammin).

Pilko kesäkurpitsa ja purjo isoiksi paloiksi.

Laita ne niille varattuun vuokaan.

Purista valkosipulin kynnet veitsen lappeella puolella kämmenesi alla "auki" ja poista kuoret.

Heitä vuokaan myös kokonaiset valkosipulin kynnet sekä kokonaiset kirsikkatomaatit.

Lorauta päälle oliiviöljy.

Mausta lempiyrteillä, kuten timjamilla tai rosmariinillä (myös minttu sopii).

Suolaa ja pippuria joukkoon ja uuniin.

Kana kypsyy noin 50-60 minuutissa ja kasvikset noin 20-30 minuutissa.

Tästä tulee 2 TUHTIA annosta tai 4 pientä annosta.

Nyt merkitty tuhdimman mukaan.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koipireisi, uunissa paistettu, pelkkä liha, annos 165g72g150kcal20.5g0.5g6.7g0g
Mandariini-appelsiinitäysmehu, Marli4.4g2.2kcal0g0.5g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g26g7.4kcal0.2g1.6g0.1g0.7g
Kesäkurpitsa zucchini 22g4kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Purjosipuli 13g3kcal0.2g0.3g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.9g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Kirsikkatomaatti (La palma), annos 200g33g6.6kcal0.4g1.1g0.1g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g3.3g29kcal0g0g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g445kcal44.2g17g20.6g3g
Valittu annoskoko204g222kcal22.1g8.5g10.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna102g111kcal11.1g4.3g5.2g0.8g
Arvot/100g100g109kcal10.8g4.2g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109111