Punainen jauhelihanokarekeitto

Silppua sipuli ja kuullota kasarissa.

Lisää tomaatti sose ja anna porista pari minuuttia.

Kaada tomaattimehu kasariin, kuumenna kiehuvaksi ja lisää pasta.

Lisää kjauheliha nokareina kiehuvaan keittoon.

Annan kiehua 3-4 min, lisää paloiteltu kesäkurpitsa.

Mausta.

(Lähde: Hyvä Terveys Ruokalehti)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 545 grammaa

Miiami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Tomaattipyree Eure Shopper (100g)6.6g5.3kcal0.2g1.2g0.1g0g
Tomaattimehu, oikeat arvot (Marli), annos 200g94g14kcal0g3.2g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 33g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Pasta 3-viljan (Torino)8.4g30kcal1.3g5.6g0.2g0.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.8g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Persilja 4.7g1.3kcal0.1g0.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g271kcal18.2g23.6g11g2.6g
Valittu annoskoko204g136kcal9.1g11.8g5.5g1.3g
Annoskoko puolitettuna102g68kcal4.6g5.9g2.8g0.7g
Arvot/100g100g66kcal4.5g5.8g2.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237156