Linssi-kanarisotto

Keitä huuhdotut linssit kypsiksi.

Anna kanapaljojen saada hiukan väriä pannulla.

Silppua sipulit ja laita kaikki kanapalojen kanssa öljyyn kuullottumaan ja kypsymään noin 15 minuutiksi.

Yhdistä myös pakastevihannekset.

Yhdistä linssit, kanat ja kasvikset ja mausta tuoreilla yrteillä ja suolalla jos tarvitsee.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 327 grammaa

Krac
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamestarin broilerin fileesuikale (pehmeän pippurinen) (Kanamestari), annos 400g104g146kcal16.7g3.6g7g0g
Linssit, punaiset, kuivattuna (Gogreen), annos 100g26g85kcal6.3g12.8g0.3g3.1g
Linssi vihreä/ruskea, kuivattu 31g100kcal7.6g14.3g0.6g2.8g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 31g32kcal1.1g5.6g0.3g0.9g
Riisi, täysjyvä, pika (Risella), annos 60g6.3g21kcal0.5g4.3g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g770kcal64.6g81.8g16.8g14.4g
Valittu annoskoko205g385kcal32.3g40.9g8.4g7.2g
Annoskoko puolitettuna102g193kcal16.2g20.5g4.2g3.6g
Arvot/100g100g188kcal15.8g20g4.1g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355813