Makaroonijauhelihaseos

Keitä makaroni.

Kuullota sipulia hetki, paista samassa jauheliha, mausta mustapippurilla, suolalla ja paprikajauheella.

Sekoita keskenään, anna vetäytyä.

Raasta Kadett.

Ripottele päälle valmiiseen annokseen hieman.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 164 grammaa

Nunju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni keitetty (Myllyn paras), annos 300g100g124kcal4.5g25g0.6g1g
Rönkän jauhettu naudan paisti (Rönkä), annos 300g75g97kcal15.6g0g3.8g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kadett juusto 5% (Arla), annos 30g13g24kcal4.3g0.2g0.6g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Paprikajauhe 1.5g4.8kcal0.2g0.3g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g516kcal50g53.8g10.6g4.6g
Valittu annoskoko205g258kcal25g26.9g5.3g2.3g
Annoskoko puolitettuna102g129kcal12.5g13.5g2.7g1.2g
Arvot/100g100g126kcal12.2g13.1g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=206416