Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g90g180kcal18g0g11.7g0g
Vesi67g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl8.4g25kcal0.2g0.3g2.5g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix12g6.1kcal0.2g1.2g0.1g0g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Coctailkurkku, Pirkka3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.1g0.1g0.2g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g6.7g61kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g582kcal38.2g10.8g42.2g1g
Valittu annoskoko205g291kcal19.1g5.4g21.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna102g146kcal9.6g2.7g10.6g0.3g
Arvot/100g100g142kcal9.3g2.6g10.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832