Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g136g474kcal16.3g88.1g3g12.2g
Oliiviöljy 23g200kcal0g0g22.6g0g
Valkosipuli 9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 38g8.1kcal0.1g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana409g1384kcal34.2g180.4g51.4g24.8g
Valittu annoskoko205g692kcal17.1g90.2g25.7g12.4g
Annoskoko puolitettuna102g346kcal8.6g45.1g12.9g6.2g
Arvot/100g100g338kcal8.4g44.1g12.6g6.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256761