Pekoni-koskenlaskija-munakas

Paista silputtua pekonia pannulla kunnes saa väriä.

Lisää öljyä.

Lisää mukaan kevyesti vispatut kananmunat.

Sekoittele massa tasaiseksi pannulle.

Ripottele pinnalle suolaa oman maun mukaan.

Revi juustoa toisen puolikkaan pinnalle tasaisesti.

Käännä juustoton puoli juustollisen päälle.

Anna paistua molemmilta puolen rapeaksi.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 234 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu132g166kcal14.5g0.4g11.8g0g
Pekoniviipaleet raaka (Rainbow), annos 140g31g83kcal4g0g7.4g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g35g88kcal6.7g0g7.7g0g
Kreikkalainen ekstraneitsytoliiviöljy (Pirkka), annos 10g4.4g40kcal0g0g4.4g0g
Voi 2.2g16kcal0g0g1.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g783kcal50.4g0.8g66.2g0g
Valittu annoskoko205g392kcal25.2g0.4g33.1g0g
Annoskoko puolitettuna102g196kcal12.6g0.2g16.6g0g
Arvot/100g100g191kcal12.3g0.2g16.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368594