Kesäkurpitsa-jauhelihapaistos

Ruskista jauheliha ja sipulisilppu kevyesti öljyssä.

Lisää tomaattikuutiot, ketsuppi, valkosipuli ja mausteet.

Leikkaa kesäkurpitsa vajaan sentin paksuisiksi viipaleiksi ja ruskista kevyesti molemmin puolin.

Lado kesäkurpitsaviipaleet ja täyte kerroksittain voideltuun vuokaan.

Kypsennä paistosta noin 20 min 225 asteisessa uunissa.

Voit halutessasi ripotella pinnalle juustoraastetta (ei sisälly reseptin kaloreihin!).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Tinas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 70g13kcal0.4g1.8g0.3g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.2g38kcal0g0g4.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha56g93kcal10.7g0g5.6g0g
Sipuli 16g4.7kcal0.2g0.7g0g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g49g10kcal0.3g1.9g0.1g0.7g
Ketsuppi, Heinz7.6g7.8kcal0.1g1.8g0g0.1g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 0.1g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana410g336kcal23.4g12.6g20.4g3.6g
Valittu annoskoko205g168kcal11.7g6.3g10.2g1.8g
Annoskoko puolitettuna102g84kcal5.9g3.2g5.1g0.9g
Arvot/100g100g82kcal5.7g3.1g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386640