Mustikan täytetyt paprikat (vhh)

(Täytekasvisten määrät suurinpiirtein, jokainen tyylillään)

Leikkaa paprika neljään osaan, ja poista siemenet.

Laita "veneisiin" parsakaalia, sipulia (jalapenoja) ja näiden päälle pari nokaretta tuorejuustoa.

Lisäksi vielä siivu juustoa ja mausteet, itse käytin timjamia ja mustapippuria.

Uunissa 200 astetta vartin verran, ja jos haluaa lopuksi vähän aikaa grillivastuksella.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Mustikka82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 720g217kcal6.8g36.7g1.4g14.4g
Parsakaali brokkoli 600g210kcal27.7g11.7g1.8g15g
Sipuli 120g36kcal1.5g5.8g0.2g2g
Creme bonjour 14% valkosipuli360g612kcal27g9g50.4g0g
Juusto, Arla Kadett 5%240g456kcal81.6g3.6g12g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g3063kcal289.2g133.6g131.6g62.8g
Valittu annoskoko2040g1532kcal144.6g66.8g65.8g31.4g
Annoskoko puolitettuna1020g766kcal72.3g33.4g32.9g15.7g
Arvot/100g100g75kcal7.1g3.3g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214697