Kaurarieska

Sekoita kaikki aineet ja kumoa leivinpaperin päälle pellille.

Paista noin 1/2 tuntia 200 C kauniin ruskeaksi.

Leivästä saa gluteenittoman käyttämällä gluteenittomia jauhoja.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Liljuska54
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton (Valio)1497g479kcal49.4g67.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 150g514kcal15.3g104.8g1.8g5.2g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 165g235kcal20.6g0.5g16.9g0g
Kaurahiutale MyllynParas, 1dl225g786kcal31.4g125.7g16.8g22.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g4026kcal233.4g596.8g71g55.4g
Valittu annoskoko2040g2013kcal116.7g298.4g35.5g27.7g
Annoskoko puolitettuna1020g1007kcal58.4g149.2g17.8g13.9g
Arvot/100g100g99kcal5.7g14.6g1.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298534