Tallinnan hapankaali mukailtu

Ruskista sipuli ja pekoni pannulla.

Lisää muut aineet ja hauduttele hapankaali pehmeäksi.

Lopuksi lisää hiukan smetanaa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 51 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria Suomalainen Pekoni, 15g/kpl720g2520kcal100.8g3.6g230.4g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Tomaattisose (pyre) (Eldorado), annos 70g280g216kcal16g30.5g0.8g0g
Piparjuuri, annos 10g40g15kcal1.8g4.4g0.1g3g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 200g780kcal4.3g4.4g84g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g7277kcal256.2g124.2g632.2g19.6g
Valittu annoskoko2040g3638kcal128.1g62.1g316.1g9.8g
Annoskoko puolitettuna1020g1819kcal64.1g31.1g158.1g4.9g
Arvot/100g100g178kcal6.3g3g15.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=306940