Tonnikalakurpitsa piirakka

Valmista pohja.

Lisää tomaattimurska.

Raastettu porkkana, tonnikala ja kurpisapalat.

Päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa n 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 102 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 200g32kcal1.5g4g0.2g4g
Porkkana, keskikokoinen 65g186g52kcal1.1g11g0.4g4.6g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g285g100kcal4.6g19.7g0.3g4g
Tonnikala vedessä, rainbow399g399kcal79.9g2g8g0g
Voi 285g2070kcal3.4g1.1g232g0g
Talkkunajauho, sisältää ohraa 100g313kcal8.2g57.6g3g9.9g
Vehnäjauho puolikarkea 371g1273kcal37.8g259.6g4.5g13g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.4g0g0.1g
Juustoraaste, emmental, Ingman, 150200g779kcal57.9g3g57.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g10084kcal390.2g726.8g612.6g71.2g
Valittu annoskoko2040g5042kcal195.1g363.4g306.3g35.6g
Annoskoko puolitettuna1020g2521kcal97.6g181.7g153.2g17.8g
Arvot/100g100g247kcal9.6g17.8g15g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310094