Kevyt rahkapiirakka

Tee normi pullataikina.

Sekoita täytteen aineet keskenään.

Laita pohja piirakkavuokaan ja täyte päälle.

Uuni 200 astetta .Paista noin 20-20 min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Kaijukka2013
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen240g79kcal7.9g11.8g0g0g
Hiiva, 50g60g37kcal7.9g0.7g0.2g0g
Sokeri58g234kcal0g57.5g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g24g75kcal2.6g14.4g1.7g6.7g
Vehnäjauho puolikarkea 390g1338kcal39.7g272.9g4.7g13.6g
Margariini 80% keskiarvo72g511kcal0.2g0.1g57.6g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki600g336kcal51g30g1.2g0g
Sokeri 153g621kcal0g152.9g0g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)120g264kcal15.7g0.6g22.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g12g48kcal0g11.9g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 240g64kcal1g3.4g1.7g4.4g
Rusina72g198kcal2g43.3g0.4g7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g7608kcal256g1199g179.6g63.4g
Valittu annoskoko2040g3804kcal128g599.5g89.8g31.7g
Annoskoko puolitettuna1020g1902kcal64g299.8g44.9g15.9g
Arvot/100g100g187kcal6.3g29.4g4.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=350434