Katkarapu-avokaado salaatti

Sulata katkaravut pussin phjeen mukaan.

Halkaise avokaado ja poista kivi, kuutio.

Kuutioi sipuli.

Silppua tuore tilli.

Sekoita Cremé Fraicé ja majoneesi keksknään, lisää avokado, katkaravut, sipuli ja tilli, sekoita.

Anna maustua n. 1h ajan kylmässä.

Loistavaa paahtoleivän päällä!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Mariska82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Avokado, kuorittu, kivetön 409g811kcal10.8g3.2g79.4g27.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g403g109kcal5.2g19.3g0.8g6.8g
Katkarapu, rainbow614g614kcal141.2g0g5.5g0g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio341g478kcal9.6g22.2g40.9g0g
ULTRA KEVYT MAJONEESI (Felix), annos 10g102g184kcal1.7g11.3g15.4g0g
Tilli, tuore 171g51kcal6.3g1.5g1.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g4494kcal349.6g115g286.8g75.6g
Valittu annoskoko2040g2247kcal174.8g57.5g143.4g37.8g
Annoskoko puolitettuna1020g1124kcal87.4g28.8g71.7g18.9g
Arvot/100g100g110kcal8.6g2.8g7g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359430