Koskenlaskija keitto

Kuori peruna ja keitä.

Ruskista jauheliha.

Lisää vihannekset melkein pehmeisiin perunoihin ja lopuksi koskenlaskija juusto.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2725 grammaa

Ninajo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g450g270kcal6.8g58.5g0.5g4.1g
Vesi900g0kcal0g0g0g0g
Vihannessekoitus (pakaste)300g105kcal7.2g20.1g0g9g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g94g263kcal17.8g0g20.6g0g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen300g417kcal57g0g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g2109kcal177.6g157.2g84.2g26.2g
Valittu annoskoko2044g1055kcal88.8g78.6g42.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna1022g527kcal44.4g39.3g21.1g6.6g
Arvot/100g100g52kcal4.3g3.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86438