Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt1400g644kcal44.8g67.2g21g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g140g840kcal29.4g9.2g75.6g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g42g4.2kcal0.6g0g0.3g35.7g
Suola, annos 3g7g0kcal0g0g0g0g
Voi 70g508kcal0.8g0.3g56.9g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4088g5090kcal247.4g155.8g386.6g71.4g
Valittu annoskoko2044g2545kcal123.7g77.9g193.3g35.7g
Annoskoko puolitettuna1022g1273kcal61.9g39g96.7g17.9g
Arvot/100g100g125kcal6.1g3.8g9.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197070